Etiketter

Jag tror att jag inte är ensam om att, om och om igen, sköljas över av denna känsla. Planen var att få in ett badkar i tvättstugan, där det finns utrymme och värme under vinterhalvåret. Idén har puttrat i flera år. Men tvättstugan ser ut som sju svåra år; damm, spindelväv och färgflagor som lossnar från golvet. Generationer av gamla träningskläder och ridkläder, som ingen varken vill eller kan använda och som dessutom fallit ur minnet.

Till slut kom jag på att enda sättet att komma till skott var att helt enkelt köpa ett badkar. Så nu står det ouppackat ute i boden. Dags att skrida till handling. Det som skulle bli att bara tvätta väggarna och måla om golvet gled successivt över till att bli städa ut allt, spackla smågropar i golv och väggar och sen måla om överallt och damma av massor av rörledningar.

Det har hösten corona-satsning på Gamlegården och jag går omkring med konstant värk i rygg och armar. Och det som skulle fixas på en helg, kanske två, växte och blev till ”undrar om jag ens hade satt igång det här projektet om jag vetat hur mycket skulle bli”.

Men det tar sig 🙂

Se över golvet. Hur perfekt ska det bli?
”det viktigaste är förberedelsearbetet, det viktigaste är förberedelsearbetet, det viktigaste är förberedelsearbetet……”
Oj va blått det blev! Nej, fräscht!!
Charmiga med åren skavda väggkrokar i järn som jag INTE målade över.
Där ska verktygen till pannan hänga
Mmmm…..
Äntligen har den gamla snickarbänken fått en plats. Nu ska här byggas!!